Bezig met laden

Maak jij al langer gebruik van Hubspot om je marketingactiviteiten uit te voeren, maar mis je nog de integratie met je website? RAADHUIS kan jouw website op maat in het CMS van Hubspot opzetten. Als creatief bureau onderscheiden wij ons in concept, design en front-end, maar hebben daarnaast de expertise in huis om je website optimaal gebruik te laten maken van de functies van Hubspot.

Maak jij al langer gebruik van Hubspot om je marketingactiviteiten uit te voeren, maar mis je nog de integratie met je website? RAADHUIS kan jouw website op maat in het CMS van Hubspot opzetten.

We hebben creatieve mensen op alle disciplines, die ervoor zorgen dat jouw website zich onderscheidt van concurrenten in zowel design als techniek. Daarnaast denken we mee over je verhaal en de structuur van je content om zo bezoekers te binden en te laten converteren.

We blinken uit in het creatieve stuk en zorgen ervoor dat jouw website zich onderscheidt van concurrenten op het gebied van design en front-end. Daarnaast denken we mee over je verhaal en de structuur van je content om zo bezoekers te binden en te laten converteren.

Danny de Boer
danny@raadhuis.com

Accountmanager / Online marketing specialist @ RAADHUIS

RAADHUIS is een creatief communicatiebureau dat bestaat uit een groep enthousiaste creatieven, ontwerpers, strategen en developers. We hebben jarenlange ervaring in het bouwen van websites in verschillende CMS systemen, waaronder Hubspot.

Hubspot CMS

Hubspot biedt een eigen CMS (content management systeem). Bij gebruik van dit CMS is het mogelijk om data van bezoekers van de website direct te koppelen aan de andere tools van Hubspot, zoals het CRM pakket. Hierdoor zijn bezoekers op de website te herkennen en kunnen ze ingeschaald worden in een fase in de customer journey. Hier kan de content dynamisch op worden aangepast. Is een bezoeker bijvoorbeeld al eens eerder op de website geweest en heeft hij toen een whitepaper gedownload? Dan kan de content er bij volgende bezoeken op gericht worden om deze bezoeker te laten converteren naar een klant.

Ken je Hubspot nog niet?

Hoe gaan we te werk?

We hebben geen beperkingen in de vormgeving door het gebruik van Hubspot en zetten die vormgeving ook "gewoon" om in HTML/CSS. Hiervan maken we maatwerk Hubspot templates (door middel van Hubspot's eigen templating language HubL, en de in Hubspot aanwezige design-manager).

Deze templates voorzien we van alle functionaliteiten zoals deze bedacht zijn. Hubspot komt standaard met een staging-omgeving. Zo kunnen we bestaande Hubspot-websites dus ook gemakkelijk gefaseerd bijwerken. De templates zetten we zo op in Hubspot dat de content gemakkelijk te bewerken is via de WYSIWYG-editor.

Alle templates kunnen we Smart maken om ze zo optimaal aan te laten sluiten bij de verschillende doelgroepen die je wilt bedienen. Binnen deze templates zijn uiteraard ook de content, CTA's of formulieren ook weer Smart te maken.

Feitelijk is dus alles wat Hubspot biedt nog steeds mogelijk maar dan met een compleet eigen branding en extra front-end functionaliteit.

Bekijk de Hubspot case van Foleon

Wat is Hubspot?

Hubspot is een alles-in-één cloudbased softwarepakket dat jouw organisatie de mogelijkheid biedt om CRM, sales, marketing en service in één tool te beheren. Zo kun je (potentiële) klanten door hun gehele customer journey begeleiden vanuit één systeem. Van het aantrekken van bezoekers naar de website, naar het converteren in kwalitatieve leads tot het binden van bestaande klanten. Hubspot biedt in iedere stap van de customer journey effectieve tools.

Wat doen we niet

Wij kunnen 'alleen' je website bouwen in het CMS van Hubspot maar hebben geen expertise op het gebied van de marketing inrichting en het gebruik van Hubspot in zijn geheel. De marketing technische inrichting van Hubspot zullen jullie dus ofwel intern of met een andere partij moeten oppakken. Eventueel kunnen wij wel een partij uit ons netwerk aandragen.

Veelgestelde vragen

Wat is de gemiddelde doorlooptijd van zo’n proces?
Dat verschilt per project. We kunnen heel snel leveren, als het nodig is. Een en ander hangt ook af van de beslismomenten aan klantzijde. We gaan ver voor onze opdrachtgevers en zullen dit dus altijd in overleg met elkaar doen. Reken op minimaal 2, à 3 maanden doorlooptijd voor het gehele proces (van kick-off tot livegang).
Wie verzorgt de content?
Vaak verzorgt de klant zelf de content. De ervaring uit andere projecten leert dat het fijn is om een contentmarketeer vanuit klantzijde te laten aanschuiven in het projectteam. Het werkt prettig om direct te kunnen schakelen met iemand die de content van de site helemaal voor zich heeft. Dan kunnen we bij de inrichting van het CMS van Hubspot al met bepaalde dingen rekening houden.

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Hubspot?

Schrijf je dan hieronder in voor onze speciale nieuwsbrief over Hubspot.

* verplicht veld