Bezig met laden

Jouw online jaarverslag

Communicatief sterk, visueel schitterend

Hij komt er weer aan. Het jaarverslag. De jaarlijks terugkerende verplichting die voor veel bedrijven een hoop extra werk, tijd en energie betekent. Je zou er bijna bijna tegenop gaan zien. En dat is jammer. Want je jaarverslag zou juist een feest moeten zijn!

jaarverslag header

Waar sta je voor als school? Hoe kijk je tegen het onderwijs aan? Wat is je plaats in de maatschappij en wat is je visie op de toekomst? Het karakter van een school is veel meer dan alleen het onderwijsaanbod. Door een duidelijke profilering geef je leerlingen (en ouders) echt wat te kiezen. In ieder geval meer dan welke school het dichtst bij is ;-) Maar je profileert je ook ten opzichte van potentiƫle werknemers. En trekt de werknemers aan die bij je passen en die je verder kunnen brengen.

Bart van Koppen
bart@raadhuis.com

Ondernemer / Accountmanager / Strateeg @ RAADHUIS

Bart van Koppen

RAADHUIS is een creatief communicatiebureau dat bestaat uit een groep enthousiaste creatieven, ontwerpers, strategen en developers.


collage jaarverslagen

Trots op het afgelopen jaar

Trots die je wilt delen. Met je collega's, klanten, prospects, investeerders, gemeente.

Je kijkt terug op de resultaten en successen van afgelopen jaar. Hoe heb je het gedaan? Welke mijlpalen zijn er behaald? Zeker als het een goed jaar is geweest zou het maken van het jaarverslag een moment van trots moeten zijn. RAADHUIS helpt je met het ontwikkelen van een online jaarverslag die eer doet aan die trots. We maken jaarverslagen die communicatief uitstekend in elkaar zitten en er schitterend uitzien.

Visuele identiteit 2Bekijk door ons gemaakte jaarverslagen

Benieuwd hoe wij een Jaarverslag voor jou kunnen maken?


Neem contact op