Bezig met laden

Jong Management

Jong Management is een vereniging voor jonge ondernemers, in de breedste zin van het woord. Al meer dan 100 jaar komen jonge werkgevers, managers en freelancers met elkaar in gesprek tijdens bedrijfsbezoeken, avonden met sprekers, golftoernooien, jaarlijkse congressen, etc. In 2016 was het tijd voor een nieuwe site + ledenplatform. Geschreven door Bart Verbiest

Jong Management is een vereniging voor jonge ondernemers, in de breedste zin van het woord. Al meer dan 100 jaar komen jonge werkgevers, managers en freelancers met elkaar in gesprek tijdens bedrijfsbezoeken, avonden met sprekers, golftoernooien, jaarlijkse congressen, etc. In 2016 was het tijd voor een nieuwe site + ledenplatform.

Lang verwacht, veel besproken, enorm naar uitgekeken. Wij zijn trots!
Jesse Schreurs / Jong Management
Ecomare
Foleon

Laravel ledenplatform + Modx site

RAADHUIS werd gekozen na een selectieprocedure uit een 20-tal inzenders. Technisch was de klus een uitdaging, maar absoluut haalbaar voor ons team. Ook binnen de gestelde deadline.

Ga naar jongmanagement.nl

Concept

Al jarenlang is de slogan van Jong Management: voor persoonlijke en zakelijke groei. Als lid van de vereniging wist Bart Verbiest ook dat de leden en oud-leden dit écht voelen. Als jonge ondernemer komt er veel op je af, ook persoonlijk. Het zou meer moeten zijn dan een slogan.

Wij hebben het motto niet bedacht. De zinnen/kernwoorden komen rechtstreeks uit diverse interviews en gesprekken van diverse JM’ers. RAADHUIS heeft het in een bepaalde volgorde geplaatst.

Ons concept was dus eigenlijk: we gaan de slogan verdiepen, zowel in tekst als in techniek. Hoe kun je persoonlijke en zakelijke groei laten zien in een ledenplatform? Kun je daar bijv. data voor gebruiken? In deze fase hebben we vooral de basis opgezet, maar het is het idee om dit later verder uit te werken.

Jong Management is een vereniging die zich niet gemakkelijk in een hokje laat plaatsen. Met 1000 leden, 29 lokale kringen en besturen, en bovendien een historie die meer dan 100 jaar bestrijkt, is het lastig om deze club een goede online identiteit aan te meten. RAADHUIS is dat gelukt.

Met een team dat minstens zo veelzijdig is als Jong Management zelf, is er niet alleen een website maar ook een geïntegreerd ledensysteem tot stand gekomen waar we erg trots op zijn. RAADHUIS heeft hiermee bewezen dat het echt maatwerk levert.
Jesse Schreurs / Jong Management
Motto

De zinnen/kernwoorden komen rechtstreeks uit diverse interviews en gesprekken van diverse JM’ers. RAADHUIS heeft het in een bepaalde volgorde geplaatst.

Kernwoorden

Inhoud van de website beschreven in een document

Inhoud website

Website

Jong Management is geen netwerkclub. Maar vertellen wat je dan wel bent, is soms lastig in de praktijk. De homepage hebben we daarom ingericht als een presentatie. Via slides - die beheerbaar zijn via opensource CMS Modx - kan Jong Management zelf bepalen welk (visueel) verhaal ze vertellen.

Iedere slide verwijst naar een hoofdpagina in de site. Zo vertellen we over de 27 lokale Kringen, diverse evenementen die georganiseerd worden, historie, etc. Op ieder niveau kun je uitstappen naar een ander niveau in de website.

Veel content op de site komt rechtstreeks uit het ledenplatform, zoals de evenementen, Kringinformatie en natuurlijk de leden zelf. Andere content, zoals de JM verhalen, is beheerbaar via Modx.

Jong Management website

Evenementen zijn een belangrijk onderdeel van de website

Evenementenpagina

De website is optimaliseerd voor mobiel

Mobiel

Ledenplatform

Samen met Reinier Sierag van Volt Internet hebben we het ledenplatform van de grond af opgebouwd. Zowel de interface voor gebruikers, als de informatie in het systeem: alles is opnieuw uitgedacht volgende de laatste standaarden en ontwikkelingen. Daarnaast is het systeem veel veiliger geworden, mede door het gebruik van SSL. Het user-interface design (UI) is gelijk aan die van de website. Het is onze ambitie om tijdens de doorontwikkeling de ruimte tussen website en platform dusdanig te verkleinen dat het niet voelbaar meer is.

Voor het verzenden van nieuwsbrieven en uitnodigingen van evenementen is er een koppeling opgezet met Mailcamp, op verzoek van Jong Management.

De basis staat en wordt gefinetuned de komende tijd. De volgende stappen zullen gezet worden in de doorontwikkeling. Nieuwe features, strakke processen: zodat het steeds makkelijker wordt om met elkaar aan een gezonde vereniging te werken.

Wil je weten hoe het platform er precies uitziet en wat het allemaal kan? Maak dan een afspraak met Bart Verbiest.

Dashboard van het ledenplatform

Kernwoorden

Lijst van evenementen

Kernwoorden

Campagne

Het blijven aantrekken van nieuwe leden is een constante uitdaging voor Jong Management, bestaande leden zwaaien af wanneer zij de 40 gepasseerd zijn. RAADHUIS heeft met Jong Management kring voorzitter Bart Verbiest veel kennis in huis over de organisatie en haar leden. We bedachten een campagne concept voor ze, dat leunt op vier thema’s en vertaalden deze naar specifieke landingspagina's op de website, goede social content, folders, roll up banners en een toffe video.

Bij RAADHUIS geloven we dat het succes van een dergelijke campagne altijd begint bij de eigen leden of werknemers. Als het verhaal van een organisatie of bedrijf klopt, dan hoef je ze slechts de juiste middelen in handen te geven zodat ze dat verhaal zelf ook helder uiteen kunnen zetten of delen met hun achterban om mooie resultaten te boeken.

Wil je meer weten over Jong Management en wat wij allemaal voor ze doen? Maak dan een afspraak met Bart Verbiest.

Roll up banners
  • Laravel
  • Swagger
  • Gulp
  • Webpack
  • Mailcamp
  • MODX
  • Git
  • Foundation

Het team

Meer weten?
Bel of mail voor een afspraak met Bart Verbiest (072) 564 07 15 of bartverbiest@raadhuis.com