Bezig met laden

Owlin

Owlin biedt een platform dat wereldwijd financiële informatie uit miljoenen bronnen monitort, screent, analyseert en aanbiedt aan financiële professionals om risico's, kansen en trends voor hun business te kunnen zien. Geschreven door Bart van Koppen

Owlin biedt een platform dat wereldwijd financiële informatie uit miljoenen bronnen monitort, screent, analyseert en aanbiedt aan financiële professionals om risico's, kansen en trends voor hun business te kunnen zien.

Dank voor het mooie resultaat allemaal, het was fantastisch met jullie samen te werken!
Dank voor het mooie resultaat allemaal, het was fantastisch met jullie samen te werken!
Sjoerd Leemhuis / Owlin
Ambitiehuis
Lightbulbbox

Visuele identiteit

Om het verhaal op de website goed te kunnen vertellen misten we ruimte in de visuele identiteit. We zijn daarom gestart met een design sprint. We hebben technische verbeteringen gedaan aan het logo, het kleurenpalet uitgebreid en een nieuwe vorm-en beeldtaal opgezet. Dit vormde de basis voor het webdesign.

Logo Owlin
Owlin
Owlin

De uitdaging

De voornaamste uitdaging was om een technisch platform, visueel spannend in beeld te brengen. Dit hebben we gedaan door met animaties te werken die de mockups van het platform tot leven brengen. De website moest ook conversie gedreven zijn. Opmeerdere manieren word je op de nieuwe website getriggerd om een demo aan te vragen of een whitepaper te downloaden. Alles is hierbij gekoppeld aan Hubspot zodat Owlin hier direct marketing en sales op kan bedrijven. De website zelf is overigens in Wordpress opgezet.

Homepage van Owlin
Owlin
Owlin

Het team

Meer weten?
Bel of mail voor een afspraak met Bart Verbiest (072) 564 07 15 of bartverbiest@raadhuis.com