Bezig met laden

Pinksterun

De route van dit kleinschalige hardloopevenement leidt de renners door, langs en over de wijken en klassieke bezienswaardigheden van Oudorp en haar Oudorperpolder. Geschreven door Matthijs van der Meulen

De route van dit kleinschalige hardloopevenement leidt de renners door, langs en over de wijken en klassieke bezienswaardigheden van Oudorp en haar Oudorperpolder.

We werken al jaren samen met RAADHUIS, ze verzorgen onze websites en ondersteunen op diverse communicatie vlakken. Als je daar komt gaan ze in lunchtijd voetballen, pingpongen, ze vieren een bedrijfsuitje op de ijsbaan, ze hebben ambitie, ze denken mee, kortom ze zijn de ideale partner om de Pinksterun mee te organiseren.
Marlou Zuurbier / Pinksterun
Klim naar de hemel
TEDx Alkmaar 2019

Als Alkmaar Sport een tof sportief evenement wil neerzetten in ‘ons’ Oudorp, dan doen wij natuurlijk mee. Daarnaast is het voor ons (stiekem) ook een goede creatieve uitlaatklep!


Pinksterun logo

De naam

Zo bedachten we met het team de naam en maakten we er een sport (ha!) van om de woordspeling tot in oneindige flauwheid door te voeren: Sponsorun, kinderun, masserun, motiverun, iemand?

Pinksterun leaflet
Pinksterun medaille

Het werk

We maken al het artwork en de communicatie uitingen voor de Pinksterun en ondersteunen de social media kanalen. Te gek om bijv. medailles te ontwerpen, net als kilometerborden, routebordjes, t-shirts, winacties, etc.

Van rollup banners tot de ereboog voor de deur van RAADHUIS waar start en finish plaatsvinden, we maakten het allemaal.

Pinksterun rollup banner
Pinksterun rollup banner
Pinksterun start- en finish-boog

Pinksterun 2019

Wij zijn erbij! Jij ook? Check de website en volg ons op Facebook voor de nieuwste updates.

Pinksterun t-shirt
Pinksterun t-shirt
Pinksterun social media
Pinksterun advertentie

Het team

Meer weten?
Bel of mail voor een afspraak met Bart Verbiest (072) 564 07 15 of bartverbiest@raadhuis.com