Bezig met laden

Bouwopleiders

Zeven grote opleidingsinstituten in de bouw en infra slaan de handen ineen en ontwikkelen een platform voor het vinden van de juiste training of opleiding. Geschreven door Gerjon Rooker

Zeven grote opleidingsinstituten in de bouw en infra slaan de handen ineen en ontwikkelen een platform voor het vinden van de juiste training of opleiding.

Werken aan duurzame inzetbaarheid in infra en bouw zullen we echt samen moeten doen.
Ad van der Wiel / Bouwopleiders
Haarlemmermeer Lyceum
Bouwmensen

Zeven opleidingsinstituten in bouw en infra

Zeven grote opleidingsinstituten in de bouw en infra slaan de handen ineen en ontwikkelen een platform voor het vinden van de juiste training of opleiding.

Met zoveel opdrachtgevers was het de uitdaging een concept te ontwikkelen waar iedereen achter staat, toch de eenvoud te vinden in naam en huisstijl maar vooral ook een structuur in het vinden van de juiste opleiding. Gewenst is een uitstraling met bravoure.

De naam Bouwopleiders lag zo voor de hand dat niemand daarop was gekomen.
Bouwopleiders / RAADHUIS

Bouwopleiders.nl

Die naam 'Bouwopleiders' kwam als eerste in ons op en lag zo voor de hand dat we dachten dat ie al geclaimd zou zijn. Dat was wonderwel niet het geval dus de .nl versie hebben we snel vastgelegd. Over de naam, het beeldmerk en de huisstijl waren we het snel eens.

De kunst was een systeem te ontwikkelen voor het eenvoudig vinden van de juiste studie of training. Een werkgroep onder leiding van RAADHUIS en Reinier Sierag heeft zich hierover gebogen. De site is op maat gebouwd voor Bouwopleiders en uiteraard voor PC, laptop en mobiel.

Naast het bouwen van de website hebben we ook de cross-selling verzorgd vanuit de websites van de zeven deelnemende instituten inclusief een uitstekend werkende chatfunctie. De statistieken wijzen voor zich, Bouwopleiders zit in de lift en zal zich de komende jaren doorontwikkelen.

Bekijk hier de website van Bouwopleiders

logo Bouwopleiders
huisstijl Bouwopleiders
Tabletweergave website Bouwopleiders
responsive website Bouwopleiders
Bouwopleiders stijl
presentatie Bouwopleiders

Het team

Meer weten?
Bel of mail voor een afspraak met Gerjon Rooker (072) 564 07 15 of gerjon@raadhuis.com