Bezig met laden

TEDx Alkmaar

Op 21 januari 2018 komt de eerste TEDx naar Alkmaar. Sprekers uit binnen- en buitenland delen hun persoonlijke verhaal of vernieuwende ideeën met altijd een boodschap voor de toekomst. Geschreven door Bart Verbiest

Op 21 januari 2018 komt de eerste TEDx naar Alkmaar. Sprekers uit binnen- en buitenland delen hun persoonlijke verhaal of vernieuwende ideeën met altijd een boodschap voor de toekomst.

Het ultieme tegengif voor cynisme
Jim Stolze / TEDx Ambassador
Bejo - Yappcampagne
Pinksterun

TEDx Alkmaar

RAADHUIS is medeorganisator van dit evenement. Waarom? We hopen stad en land te inspireren met mooie initiatieven en ideeën! Daarnaast geloven we sterk in de Duurzame Ontwikkelingsdoelen die ten grondslag liggen aan de TedxTalks en ideeën die de sprekers op 21 januari met het publiek zullen delen tijdens TedXAlkmaar.


TEDx campagnebeeld

Artwork

RAADHUIS is als premium sponsor verantwoordelijk voor al het artwork en de communicatie uitingen van het evenement.

Het is ook gaaf om een bijdrage te leveren aan een merk wat wereldwijd al heel stevig staat. Hoe gaan we daar zelf een draai aan geven? Hoe inspireren we 500 mensen om een hele dag te komen luisteren naar 20 bekende en onbekende sprekers?

Banier aan de gevel van RAADHUIS
TEDx t-shirts

Uitingen

Website, social posts, shirts, sponsorpakketten, presentaties, banners, aankleding in de kerk, gekke activatiemomenten, posters, side-events: je bent er wel even druk mee ;-)

TEDxAlkmaar logo op de Grote Kerk

Website

We maakten een responsive engelstalige website met fraaie animaties, die alle informatie over het event en de sprekers bevat.

Zowel in vorm, techniek als animatie zochten we naar manieren om te inspireren. Een website waar je van alles kunt ontdekken. Uiteraard kun je er ook eenvoudig je tickets bestellen, via het systeem van betrokken partner TAQA Theater De Vest.

Als RAADHUIS zijn we sowieso trots om dit samen op te pakken met diverse betrokken Alkmaarse partijen.

TEDx website
Sprekers op TEDxAlkmaar

Het team

Meer weten?
Bel of mail voor een afspraak met Bart Verbiest (072) 564 07 15 of bartverbiest@raadhuis.com