Bezig met laden

Danny de Boer

Account / Strategisch / Online Marketing
Guus Lagerwaard
Joyce Wenning

Danny werkt sinds 2016 bij RAADHUIS en is accountmanager en projectbegeleider op veelal online trajecten. Hij houdt zich bezig met het schrijven van online strategiƫn, het ontwikkelen van wireframes waarin UX een hoofdrol heeft, en het verzorgen van het natraject van een website (statistieken bijhouden, conversie optimalisatie, SEO, SEA, etc.). Danny is een echte teamplayer en houdt er van om te sparren met de verschillende andere specialisten binnen RAADHUIS. Brengt onze websites naar een hoger level.

Naast het werk an sich vormt de gezelligheid bij RAADHUIS een evenredig groot deel van het plezier dat hij uit werken bij RAADHUIS haalt. En of het door de wekelijkse snackdag komt, de uitjes of het voetballen in de pauze, Danny begint en eindigt zijn werkdag met zijn grote glimlach.

Ook buiten het RAADHUIS heeft Danny een leuk leven; hij kookt dan voor zijn vriendin, vrienden of familie. Met zijn vriendin probeert hij zoveel mogelijk van de wereld te zien. Als hij niet aan het snowboarden is.

Persoonlijk contact?
Mail naar danny@raadhuis.com