Bezig met laden

Gerjon Rooker

Ondernemer / Account / Events
Bart van Dorp
Diana de Geus

Nuchter en to-the-point, dat kun je wel zeggen over nestor Gerjon. Met een scherp oog voor communicatie ziet hij feilloos of een concept werkt of niet.

Het mooiste project in toch al heel wat jaren is 'Alkmaar maakt geschiedenis'. "Dat was een ingewikkeld project, maar werd een groot succes." Een panorama-foto van de stad Alkmaar, 90 meter lang, 3,5 meter hoog, opgebouwd uit 90.000 foto's van 30.000 Alkmaarders, een bijzondere crossmediale campagne.

En hij is ontzettend trots op het evenement Kaeskoppenstad. Een geinig idee uitgegroeid tot een evenement met 25.000 bezoekers dat nu gedragen wordt door vrijwilligers die trots zijn op hun stad.

Zelf is hij ook een Kaeskop in hart en nieren, maar met een voorliefde voor la douce France. Daar heeft hij ook z'n huisje om te genieten van de Bourgogne: lekker eten, wijn, zon. "Geen internet, heerlijk".

Kansen herkennen, en dan de juiste mensen verzamelen, daar ben ik redelijk goed in, zegt hij zelf, bescheiden en nuchter. Maar het is wel de spijker op z'n kop.

Persoonlijk contact?
Mail naar gerjon@raadhuis.com