Bezig met laden

Matthijs van der Meulen

Projectleider
Danny de Boer
Laura Diek

Al sinds eind jaren ‘90 is Matthijs verantwoordelijk voor het ontwikkelen van een indrukwekkend aantal websites. Dat begon ooit met een website over graffiti en street art, destijds de grootste in zijn soort. Het werd Matthijs zijn proeftuin, waar hij naar hartelust experimenteerde en steeds goed wist in te spelen op een snel veranderend gebruik van online middelen.

Zo zag hij op tijd wat de komst van bijvoorbeeld YouTube, Flickr en Facebook voor impact hadden en gebruikte die kennis toen hij verantwoordelijk werd voor de online communicatie van het Stedelijk Museum in Amsterdam, dat daarna al snel voorop liep als het ging om gebruikers interactie en de inzet van sociale media platformen.

Na het Stedelijk, technisch internetbureau Q42, Filmhuis Alkmaar en Bravoure heeft Matthijs zijn plek gevonden bij RAADHUIS.

Matthijs is ook mede-organisator van Sneakerness, het grootste sneaker event van Europa. Say what? “Our passion for sneakers makes us create events, that captures the essence of the culture of kicks.”

Klinkt goed? Matthijs mag je altijd een berichtje sturen. Over websites of sneakers, maakt niet uit.

Persoonlijk contact?
Mail naar matthijs@raadhuis.com