Bezig met laden

Raadhuis zoekt een Wordpress developer

Per direct zoeken wij een Wordpress developer die ons kan helpen onze creatieve ideeën op het web te krijgen.
 
Vormgever
Bart Verbiest

RAADHUIS Creative Agency

RAADHUIS is een creatief bureau dat organisaties helpt met het vertellen van hun verhaal. We ontwerpen en ontwikkelen websites, visuele identiteiten, campagnes en uiteenlopende communicatie-oplossingen. Dat doen we voor mooie klanten uit de regio, zoals Stedelijk Museum Alkmaar, Filmhuis en Podium Victorie, maar ook daarbuiten: Jeugdfonds Sport & cultuur, Owlin en Foleon. Samen met het team zorg jij ervoor dat ze altijd online voorop lopen.

Wat ga je doen bij ons?

Als Wordpress developer is het jouw doel om de HTML-templates ontwikkeld door ons eigen team om te zetten naar een te beheren geheel in Wordpress. Jij bent dus verantwoordelijk voor de omgeving waar onze klant uiteindelijk in werkt en dagelijks mee te maken heeft. Die ervaring willen we natuurlijk zo soepel mogelijk laten verlopen ook al zijn de processen die plaatsvinden soms erg ingewikkeld. Denk aan het automatiseren van processen (koppelingen met Mailchimp, AFAS, Hubspot, Mollie of andere systemen) en maatwerk plugins om bedrijfsprocessen van de klant optimaal te integreren op de website.

Wie ben jij?

  • Je hebt kennis en ervaring in Wordpress theme- en plugin development.
  • Je hebt kennis en ervaring met webstandaarden, waaronder HTML5, CSS3 en Javascript.
  • Je bent proactief en altijd op zoek naar nieuwe ontwikkelingen.
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
  • Je bent flexibel en kunt makkelijk schakelen.
  • Je vindt het leuk om out-of-the-box maatwerk shizzle te maken in een team met uiteenlopende disciplines.
  • Je vindt het leuk om in een relatief klein team te werken waarin je veel inspraak hebt over je eigen toekomst.

Wat bieden we jou?

Ten eerste: werken bij het leukste creatieve bureau boven Amsterdam. Een inspirerende, informele, huiselijke sfeer met veel vrijheid om je werk in te delen. Een potje voetbal, tafeltennis of darten tussen de middag. En natuurlijk werken aan toffe projecten.

Onze business is continu in beweging en nieuwe ontwikkelingen volgen elkaar snel op. We proberen elkaar te inspireren. Zowel door interne sessies als buiten de deur. We bezoeken creatieve events, conferenties en musea. We voorzien je van een Macbook. Op basis van een fulltime aanstelling bieden we je 25 vakantiedagen, een marktconform salaris en reiskostenvergoeding.

Wil jij dit? Dan willen we je graag leren kennen zodat je ons kan overtuigen dat je de beste Wordpress developer voor RAADHUIS bent. Daarnaast willen we natuurlijk ook laten zien dat RAADHUIS de beste plek is voor jou.

Mail jouw CV en motivatiebrief naar danny@raadhuis.com.