Bezig met laden

Raadhuis zoekt een Projectmanager

Raadhuis zoekt een Projectmanager

We zoeken iemand die onze projecten begeleidt. Die onze processen van A tot Z coördineert en die ervoor zorgt dat onze opdrachtgevers altijd op de hoogte zijn.
 
Linda Lensink
Wordpress developer

RAADHUIS Creative Agency

RAADHUIS is een creatief bureau dat organisaties helpt met het vertellen van hun verhaal. We ontwerpen en ontwikkelen websites, visuele identiteiten, campagnes en uiteenlopende communicatie-oplossingen. We zoeken iemand die onze projecten begeleidt. Die onze processen van A tot Z coördineert en die ervoor zorgt dat onze opdrachtgevers altijd op de hoogte zijn.

Wie ben jij?

Jij bent een enthousiaste, vrolijke en positieve projectmanager. Je hebt affiniteit met en verstand van online/tech, marketing en design. Je werkt graag in een creatieve omgeving. Maar je hebt ook een strategische blik en snapt dat wat wij leveren meer is dan de producten op zich. Ons werk helpt onze klanten hun doelstellingen te bereiken.
Je kunt veel verschillende projecten tegelijk zelfstandig managen. En je vindt het leuk om proactief contact met onze klanten te houden.

Wat ga je doen bij ons?

Samen met onze adviseurs schrijf je scherpe debriefings en je maakt de begrotingen. Je plant de projecten in en zorgt ervoor dat onze designers en developers precies weten wat er van hen verwacht wordt. Je bewaakt de voortgang van projecten en houdt de opdrachtgevers daarvan op de hoogte. Je zorgt ervoor dat we samen leveren wat we met opdrachtgevers hebben besproken. Je spot kansen gedurende het project waarmee we onze opdrachtgevers kunnen inspireren.


Wat ga je concreet doen:

  • Je bent 32 tot 40 uur in de week verantwoordelijk voor projectmanagement op uiteenlopende projecten. Altijd in samenspraak met de ontwerpers, developers, en adviseurs
  • Je coördineert (digitale) projecten en ontwerpprocessen
  • Je ondersteunt bij het maken van briefings en debriefings
  • Je stelt planningen en begrotingen op in samenwerking met het team
  • Je verzamelt input van de klant
  • Je organiseert interne reviews en externe presentaties
  • Je houdt de projectplanningen bij, bent op de hoogte van de begrotingen en signaleert afwijkende / out-of-scope situaties
  • Je bent vast aanspreekpunt voor de deadlines, feedback en andere verzoeken
  • Je overziet de workload en planning van jouw projecten en de impact daarvan op het team

Wat bieden we jou?

Ten eerste: werken bij het leukste creatieve bureau boven Amsterdam. Een inspirerende, informele, huiselijke sfeer met veel vrijheid om je werk in te delen. Een potje voetbal, tafeltennis of darten tussen de middag. En natuurlijk werken aan toffe projecten.
Onze business is continu in beweging en nieuwe ontwikkelingen volgen elkaar snel op. We proberen elkaar te inspireren. Zowel door interne sessies als buiten de deur. We bezoeken creatieve events, conferenties en musea. We voorzien je van een Macbook. Op basis van een fulltime aanstelling bieden we je 25 vakantiedagen. Een marktconform salaris en reiskostenvergoeding.

Wil jij dit? Dan willen we je graag leren kennen zodat je ons kan overtuigen dat je de beste Projectmanager voor RAADHUIS bent. Daarnaast willen we natuurlijk ook laten zien dat RAADHUIS de beste plek is voor jou.

Mail jouw CV en motivatiebrief naar bart@raadhuis.com.